Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek en Ontmoet Regio Foodvalley

9 juni, 2023 - 12:00 - 18:00

Wij heten u vrijdagmiddag 9 juni 2023 van harte welkom om samen Regio Foodvalley te ontdekken. De middag staat in het teken van innovatie. Niet zonder reden, want Regio Foodvalley en de Regio Deal Foodvalley staan ból van innovaties. Wij werken volop aan een duurzame en gezonde toekomst. Met slimme ideeën, onverwachte samenwerkingen en een gezonde dosis durf creëren we nieuwe kansen. Door intensieve samenwerkingen tussen ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen en overheden ontstaan in Regio Foodvalley creatieve en baanbrekende oplossingen voor de opgaven van deze tijd.

Innovaties in de schijnwerpers
Op 9 juni gaat u op pad en bezoekt u initiatieven die innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Bijvoorbeeld een betonbedrijf dat op weg is naar een cementvrije generatie. Of luister naar de boer die vertelt over het totaalplaatje van grond tot mond: welke innovaties vraagt dat in het boerenbedrijf? Bekijk de nieuwste innovatie voor geautomatiseerde kweek- en vermeerderingssystemen bij het Insect Experience Centre of maak kennis met de wereld van circulaire en innovatieve verpakkingen. Op www.regiofoodvalleydays.nl vindt u het overzicht van álle tours van deze middag. Kies zelf met welke tour u meegaat en welke twee bedrijven u bezoekt.

Locatie
De start en de afsluiting van het programma vinden plaats in De Meerwaarde (school voor praktijkonderwijs), Rietberglaan 6, in Barneveld. De Meerwaarde ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van station Barneveld-Zuid.
Voor de bezoeken aan de bedrijven is busvervoer, een huurfiets of zijn treinkaartjes geregeld. Het vervoer hangt af van de tour die u kiest.

Programma
12.00-13.00 uur: Ontvangst met lunch
Wij ontvangen u vanaf 12.00 uur met een heerlijke lokale lunch in de huiskamer van De Meerwaarde.

13.00-14.00 uur:
Het programma start om 13.00 uur met een welkomstwoord door de heer René Verhulst, voorzitter van Regio Foodvalley en voorzitter van de Stuurgroep Regio Deal Foodvalley.

Wij informeren u later over onze inspirerende keynote spreker.

14.00-17.00 uur: Ontdek Regio Foodvalley
Vanaf 14.00 uur vertrekken we met de bus, op de fiets of met de trein naar diverse locaties in Regio Foodvalley.

17.00-18.00 uur: Netwerkborrel
Na afloop van de tour bent u vanaf 17.00 uur welkom voor een hapje en drankje in De Meerwaarde en is er voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Aanmelden
Ga naar de website regiofoodvalleydays.nl/regiotour. Kies één van de tours en vul uw gegevens in. Elke deelnemer bezoekt twee projecten of initiatieven.

Wij adviseren u niet te lang te wachten met het maken van een keuze. Voor verschillende tours is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Gegevens

Datum:
9 juni, 2023
Tijd:
12:00 - 18:00
Site:
https://www.regiofoodvalleydays.nl/

Organisator

Regio Foodvalley
E-mail
communicatie@regiofoodvalley.nl