Meer leefkracht door SamenGezond

Sport & bewegen

STATUS PROJECT

In voorbereiding
In uitvoering
Afgerond
Sport & bewegen

STATUS PROJECT

In voorbereiding
In uitvoering
Afgerond

Met onze app helpen we iedereen om op een leuke manier meer te bewegen. Benieuwd wat SamenGezond voor jou kan betekenen?

Over dit project

Onze missie: meer gezonde jaren voor iedereen. Gezondheid gaat ons allemaal na aan het hart. We worden steeds ouder en de meeste mensen voelen zich gezond en niet beperkt. Toch krijgen we in ons leven vaker te maken met chronische, vaak leefstijl gerelateerde ziektes. Denk aan hart- en vaatziekten of diabetes.

Een gezonde leefstijl helpt je die chronische ziektes te voorkomen of zelfs te keren en verleidingen te weerstaan. Hoe eerder je met je leefstijl aan de slag gaat, hoe meer gezonde jaren en kwaliteit van leven je kunt bereiken. Dat noemen we leefkracht en dat is waar SamenGezond jou bij helpt.

SamenGezond is jouw steuntje in de rug. Je kunt bij ons terecht als je aan de slag wilt met je leefstijl (ook als je daar eigenlijk nog geen zin in hebt). Je kunt op ieder moment starten en op een manier die bij jou past. Uiteraard geheel vrijblijvend, je hoeft niet bij Menzis verzekerd te zijn of na een jaar te betalen. 

We geven je bruikbare tips en coaching, afgestemd op jouw persoonlijke situatie, interesses en je doelen. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze partners zoals de Hartstichting, het Voedingscentrum en bijvoorbeeld het Kenniscentrum Sport & Bewegen. 

Naast coaching via de SamenGezond-app kun je – heel leuk – meedoen aan Weekdoelen, waarbij je iedere week een beloning ontvangt. Zo zet je vaak net dat stapje meer en houd je het ook langer vol.

Partners

Menzis

Meer informatie

Deel deze pagina