01-02-23

Nieuwe website van Coalitie Preventie Regio Foodvalley

Met trots presenteren wij vandaag de nieuwe website van Coalitie Preventie Regio Foodvalley. De Preventie Coalitie Regio Foodvalley is een samenwerkingsverband van tien organisaties die de handen ineenslaan om gezonde voeding en leefstijl – en daarmee een gezond gewicht – te bevorderen voor alle inwoners van Regio Foodvalley. Op deze website vind je niet alleen alle informatie over ons, de coalitie, maar ook over onze projecten en het laatste nieuws. Kortom: Samen voor een gezonde leefstijl en vitale inwoners

Benieuwd wat je op deze website kan vinden? In dit nieuwsbericht geven we in het kort weer waar je wat kan vinden.

Homepagina

Hier vind je naast drie uitgelichte nieuwsberichten en de agenda met komende bijeenkomsten ook onze projecten. Scroll naar beneden om deze projecten te zien of klik in het menu op ‘Projecten’.

Over ons

Naar aanleiding van het Nationale Preventieakkoord hebben we wij met 10 partners in december 2018 een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Op deze pagina’s lees je meer over onze achtergrond, onze ambitie en doelstellingen, de subsidie van ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), de partners, bestuurders en lokale akkoorden.

Projecten

Op deze pagina vind je al onze projecten. Je kan filteren op basis van thema: Gezond eten, Sport & bewegen, Gezonde omgeving en/of Passende zorg. Staat er een project niet bij? Laat het ons weten via de pagina ‘Contact’.

Contact

Wil je meer informatie, heb je een vraag of wil je iets doorgeven? Op deze pagina vind je de contactgegevens van programmamanager Floortje Sijpestein.

Heb je tips of ideeën?

Een website is eigenlijk nooit af. Heb je tips, suggesties of opmerkingen, mail dan naar programmamanager Floortje Sijpestein, via fsijpestein@zgv.nl . Dit mag ook als je andere projecten kent die aansluiten bij onze ambitie en doelstellingen. Alvast bedankt voor het meedenken.

Deel deze pagina