Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerk Bedrijfsvitaliteit Regio Foodvalley

2 oktober, 2023 - 16:00 - 18:00

Op maandag 2 oktober is de volgende bijeenkomst van het Netwerk Bedrijfsvitaliteit Regio Foodvalley. Deze keer staat het thema ‘Stress op de werkplek door armoede of schulden, hoe herken je dit en maak je dit bespreekbaar’ op het programma. ‘De Moedige dialoog’ zijn experts op dit gebied en nemen ons mee in deze materie. Zie ook:  www.moedigedialoog.nl. Naast de verdieping op bovenstaand onderwerp is er ruimte voor uitwisseling en netwerken.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen naar de programmamanager Floortje Sijpestein via fsijpestein@zgv.nl

Doel van het Netwerk:

  • kennisoverdracht over gezonde en vitale werknemers (met primaire aandacht voor gezond eten, bewegen, gezond gewicht) en wat is vitaal werknemerschap.
  • Enthousiasmeren van directie en HR-medewerkers om structureel hier mee aan de te gaan.
  • Bieden van een platform om van elkaar te leren en praktische kennis met elkaar te delen

Doelgroep

MKB-bedrijven; HR-managers en HR medewerkers gericht op Human Capital/ vitaliteit medewerkers. Directeuren en eigenaren van bedrijven.

Coalitie Preventie Regio Foodvalley

Vanuit de Coalitie Preventie Regio Foodvalley is ‘de verbinding met het bedrijfsleven’ als speerpunt benoemd voor 2022. De fitte en vitale werknemer wordt steeds meer een onderwerp van betekenis voor bedrijven. Goede werknemers zijn schaars. Het is dus de uitdaging om je werknemers fit en gezond te houden en aan je bedrijf te binden. Gezondheid en vitaliteit biedt daar in ook een kans om je te profileren als werkgever. Daarnaast wordt er per 1 januari 2025 een wet ingesteld die bedrijven verplicht om duurzame inzetbaarheid een vast onderdeel van de jaarrekening te laten zijn. Van uit de Coalitie Preventie is het doel om meer kennis te delen over de vitale werknemer om zo de gezondheid van de inwoners van de regio te bevorderen. Vitale werknemers zijn immers ook vitale inwoners van de regio.

Gegevens

Datum:
2 oktober, 2023
Tijd:
16:00 - 18:00

Organisatoren

Regio Foodvalley
gemeente Ede
Menzis
Rabobank
CHE

Locatie

Rabobank Ede
Galvanistraat 2
Ede, Gelderland 6716 AE Nederland
+ Google Maps